perjantai 22. marraskuuta 2013

Teema-ilta: Sveitsi

Tämän kerran teema ilta arpa toi meille Sveitsi.
En itse tiennyt paljon muuta sveitsin ruokakulttuurista kun fondue ja suklaatryffelit, niin oli kiinnostavaa ruveta tutkimaan mitä ne siellä syö!

Ruoaksi tehtiin Zürcher Geschnetzeltes (cut meat Zürich style), joka on kermainen pata mihin yleensä tulee vasikkaa ja sieniä. Mutta me tehtiin se kanalla.
Lisukkeeksi tehtiin röstiperunat ja letitetty Zopf leipä. Ruoan kanssa juotiin juoma joka on kuulemma tosi suosittu siellä, eli puolet omenamehu ja puolet kivennäisvettä =).

Jälkiruoaksi oli friteeratut omenarenkaat!

Näitä kaikki ruokia tullaan varmaan tekemään uudestaan! Todella maukas illallinen.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti