sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Nigerialaista Chin Chin


Ainekset:

450 g vehnäjauhot
150 g voita
150 g sokeria
1/2 cup maito
2 kananmuna
1 tl vaniljasokeria
1/4 tl suola
Öljy

Laita kaikki ainekset paitsi maito ja munaa kulhoon. Sekoita kunnes voi on sekoittunut tasaisesti jauhoihin. Muodosta keskelle kuoppa ja kaada siihen kevyesti vatkatut kananmunat.
Sekoita sormilla keskenään. Lisää maito ja vaivaa kunnes taikina on kimmoisa.

Laita taikina jauhotulle pöydälle ja kauli levyksi (n. 1/2 cm paksu). Leikkaa kuutioiksi. Laita kuutiot kulhoon odottamaan. 

Laita öljy syvään paistipannuun tai kattilaan kuumenemaan. Pistä sinne yhden palasen taikinaa, niin tiedät öljyn olevan valmis kun se alkaa porisemaan!

Paistaa palaset kunnes ovat kullanruskeat. Laita talouspaperille kuivumaan.


Nämä olivat oikein hyviä. Ovat ihan kuin keksejä! Säilyvät hyvin kun pitää ilmatiivissä purkissa.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti