maanantai 11. elokuuta 2014

Burma: Katkarapu- ja kurkkusalaatti

2 rkl öljyä
450 g jättirapuja/scampi - kuorittuja
4 kevätsipulia
2 keskikokoisia kurkkuja
1/2 dl pilkottua korianteria
1 punainen chili - siemenet poistettu ja pilkottu pieneksi
1 rkl kalakastike
2 rkl lime-mehu
(suola)

Kuumenna öljy pannussa ja paista ravut kunnes ovat vaaleanpunaisia. Siirrä ravut leikkuulaudalle ja leikkaa pienemmäksi paloiksi, laita ne sitten kulhoon. Leikkaa sipulit pitkittäin ja sitten n. pari sentin paloiksi, lisää ne kulhoon. Halkaise kurkut ja poista siemenet. Leikkaa tikuiksi ja lisää kulhoon. Lisää loput ainekset ja maustaa tarvittaessa suolalla. Tarjoa heti!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti